Revolutionary Extra Virgin Olive Oil (R.E.V.O.O)“

30 kartų didesnis polifenolių lygis
Molekuliniu lygiu ištirtas dėl toksinų
Užpatentuotas gamybos procesas
Apsaugo ląsteles nuo senėjimo
POLIFENOLIŲ TEIKIAMA APSAUGA
Alyvuogių aliejaus polifenoliai padeda apsaugoti kraujo lipidus nuo oksidacinės pažaidos.
PASIRŪPINKITE SAVO CHOLESTEROLIU
Sočiųjų riebalų rūgščių pakeitimas nesočiųjų riebalų rūgštimis mityboje padeda sumažinti arba palaikyti
normalią cholesterolio koncentraciją.
PAGRINDINĖ VIDURŽEMIO JŪROS REGIONO MITYBOS SUDEDAMOJI DALIS
R.E.V.O.O sudėtyje yra daug oleino rūgšties, kuri yra nesočioji riebalų rūgštis, siejama su normalios
cholesterolio koncentracijos palaikymu.
ALYVUOGIŲ ALIEJUS – ESMINIS VIDURŽEMIO JŪROS REGIONO MITYBOS KOMPONENTAS
Viduržemio jūros regiono mityba paprastai pripažįstama kaip viena iš sveikatai palankiausių. Vienas kertinių šios mitybos akmenų yra alyvuogių aliejus, turtingas omega-9 ir polifenolių. Be to, šiai mitybai būdinga tai, kad vartojama daug daržovių, vaisių, ankštinių augalų, riešutų, pupelių, javų, grūdų ir žuvies. Sveikatos priežiūros institucijos visame pasaulyje rekomenduoja sumažinti suvartojamą sočiųjų riebalų rūgščių, paprastai esančių perdirbtuose ir labai perdirbtuose maisto produktuose, kiekį ir padidinti suvartojamą nesočiųjų riebalų rūgščių, ypač esančių alyvuogių aliejuje, kiekį. Įrodyta, kad mityboje pakeitus sočiuosius riebalus nesočiaisiais, sumažėja ir išlaikoma normali cholesterolio koncentracija kraujyje. Alyvuogių aliejus yra geresnė alternatyva standartiniams rafinuotiems aliejams (tokiems kaip kukurūzų, sojų pupelių ir kt. aliejai), kuriuose daug omega-6. Svarbiausia R.E.V.O.O riebioji rūgštis yra oleino rūgštis (omega-9), kuri pirmiausia pripažinta kaip veiksnys, padedantis palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje. Kadangi didelis cholesterolio kiekis yra rizikos susirgti koronarine širdies liga veiksnys2, R.E.V.O.O įtraukimas į savo kasdienę mitybą bus lengva ir veiksminga prevencinė priemonė jūsų ilgalaikei sveikatai užtikrinti.
MĖGAUKITĖS R.E.V.O.O ORGANOLEPTINE PATIRTIMI
R.E.V.O.O pasižymi ryškia, beveik fluorescencine geltona arba žalia spalva, tuo trokštamu R.E.V.O.O kartumu ir pripažintu pipiriškai aitriu gerklės deginimu. Stiprūs ir malonūs aromatai sudaro žalią, vaisinę, žolinę ir aštrią puokštę. Pojūtis burnoje yra ypač lengvas, minkštas ir švelniai šilkinis. Galite pasilepinti bei pasimėgauti R.E.V.O.O vienu ar beveik su bet kokiu kasdieniu valgiu. Išgėrę valgomąjį šaukštą per dieną (maždaug 15 ml), gausite reikiamą Viduržemio jūros gėrybių kiekį, kurį natūraliai gamina alyvmedis. Taip pat rekomenduojame dozę užpilti ant beveik bet kokio patiekalo, pavyzdžiui, žalių salotų, žuvies, daržovių, makaronų, šaltos mėsos, sriubos ar bet kokio jūsų mėgstamo valgio, ir paversti jį sveika polifenoliais turtinga patirtimi.
KLLLL